Over Fairshare Travel

FairShare Travel is een initiatief van het Fonds Gehandicaptensport en Vuelandia. Een vliegticket, hotel of een complete vakantie boeken op FairShare Travel betekent dat een vast bedrag van jouw boeking direct naar het Fonds Gehandicaptensport gaat. Hiermee steun je dus automatisch het Fonds Gehandicaptensport.

 

 

Over het Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport is dé fondsenwervende instelling voor de gehandicaptensport. Belangrijkste activiteit hierbij is de jaarlijks terugkerende collecteweek, maar ook heeft zij een donateurprogramma, organiseert zij fondsenwervende evenementen zoals bijvoorbeeld een nationaal galadiner, geeft zij voorlichting over gehandicaptensport en werft zij middelen bij fondsen en sponsoren.

Fonds Gehandicaptensport financiert hiermee honderden projecten voor:

  • aanschaf van speciaal sport- en spelmateriaal;
  • financiering van sportevenementen;
  • realiseren van bouwtechnische aanpassingen aan sportaccommodaties
  • innovatieve projecten met als doel sportstimulering.

 

Over Vuelandia

Vuelandia handelt alle boekingen af welke worden gerealiseerd via FairShare Travel. Vuelandia is dé groothandel voor de reisindustrie op het gebied van Reisproducten en Travel Booking Software-  en heeft jarenlange ervaring in het leveren van reis gerelateerde technologische producten & diensten aan klanten wereldwijd. Sinds 2012 hebben zij zich bewezen als vooraanstaande experts op het ontwerp en de implementatie van Travel Booking Software. En Vuelandia is een dynamische ‘No nonsense’ groothandel in reisgerelateerde producten & diensten.