Vlieg met Air Canada voordelig naar o.a. Vancouver, Edmonton of Toronto

Ben je op zoek naar voordelige Air Canada vliegtickets voor een rondreis door Canada of een citytrip naar een van de steden? Via FairShare Travel boek je tegen voordelige vliegtarieven een vliegticket naar de grote steden in Canada en Amerika. Air Canada is de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada en vliegt naar 160 bestemmingen wereldwijd. In Montreal staat het hoofdkantoor wat ook tevens de grootste hub is voor de Canadese luchtvaartmaatschappij. Air Canada is samen met Lufthansa en United Airlines een van de oprichters van de Star Alliance die in 1997 werd opgericht.

Inchecken bij Air Canada

Heb je via FairShare Travel een vliegticket geboekt? Dan kun je op de website van de luchtvaartmaatschappij eenvoudig online inchecken. Bij het online inchecken heb je de paspoorten nodig van alle passagiers en het E-ticket. Vul de gegevens zo zorgvuldig mogelijk in om problemen bij de balie op Schiphol te voorkomen. Bij het online inchecken kun je ook direct stoelen selecteren. Wil je zeker zijn van een plekje aan het raam of gangpad, reserveer dan vooraf alvast tegen betaling een stoel. Ga je op vakantie naar Canada of vlieg je via een Canadese luchthaven door naar een andere bestemmingen? Vraag dan voor vertrek een ETA aan. ETA is een reistoestemming om Canada in te mogen en dient vooraf aangevraagd te worden op de volgende website

Bagage

De Air Canada vliegtarieven op FairShare Travel zijn meestal inclusief ruimbagage. Tijdens het online reserveren van je vliegticket vind je hier meer informatie over. Op alle vluchten van Amsterdam Schiphol Airport naar Canada kun je maximaal 23 kilo ruimbagage inchecken. Ook kun je per persoon 1 stuk handbagage en een handtas meenemen. Bekijk hier de formaten die deze items moeten zijn. Ook als je online bent ingecheckt raden wij aan om minimaal 3 uur voor vertrek van je vlucht aanwezig te zijn. De balies van Air Canada vind je in vertrekhal 3 op de luchthaven van Schiphol. 

Top bestemmingen

Alle bestemmingen waar Air Canada op vliegt kun je via FairShare Travel reserveren. Bekijk via de bookingswidget wat de tarieven zijn voor jouw gewenste vlucht. Klik op een van onderstaande bestemmingen voor meer informatie of het boeken van een vlucht. Heb je vragen over het reserveren van vliegticket? Neem dan contact op met ons callcenter. Een van onze professionals helpen je graag verder.