Voordelig vliegen met Emirates naar o.a. Dubai, Azië of Australië

Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets van Emirates voor een vakantie of zakenreis? Via FairShare Travel boek je tegen scherpe vliegtarieven een vliegticket naar o.a. Dubai, Bangkok, Jakarta, Sydney of Bali. Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai en is vanwege zijn enorme groei een van de grootste airlines ter wereld. Of je nu een vliegticket nodig hebt voor een rondreis door Indonesië of een strandvakantie in Dubai, vliegen met Emirates in een Airbus A380 is altijd een onvergetelijke ervaring. Emirates bezit wereldwijd de meeste A380 toestellen en vervoert jaarlijks meer dan 50 miljoen passagiers. Door de uitstekende service aan boord en het internationale personeel is Emirates uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij.

Inchecken bij Emirates

Heb je een vliegticket gereserveerd via FairShare Travel? Dan kun je gemakkelijk en snel online inchecken op de website van de luchtvaartmaatschappij. Zo bespaar je tijd en voorkom je een lange wachttijd bij de incheckbalies op Amsterdam Schiphol Airport. Inchecken kan eenvoudig met je confirmatienummer en paspoort. Vul je gegevens zo goed mogelijk in om problemen op de luchthaven te voorkomen. Online inchecken kan vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek. Bij het online inchecken kun je direct stoelen selecteren. Je kunt ook direct na het boeken van een vliegticket een stoel reserveren. De prijzen hiervoor variëren van $15 tot $135 per persoon per vlucht.

Bagage

De goedkope Emirates vliegtarieven via FairShare Travel zijn inclusief ruimbagage. Op deze voordelige tarieven kun je maximaal 20 kilo ruimbagage en 7 kilo handbagage meenemen aan boord van je vlucht. Afhankelijk van het soort tarief kun je meer bagage inchecken. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de website van de airline. Als je al online bent ingecheckt, hoef je op Schiphol alleen je bagage af te geven bij een van de bagageafgiftepunten. Zorg er wel voor dat je ruim van tevoren aanwezig bent op de luchthaven. Voor Emirates vluchten adviseren wij minimaal 3 uur voor vertrek.

Stopover in Dubai

Emirates vliegt vaak meerdere malen per dag en dan heb je meestal een tussenstop in Dubai. Kies je ervoor om pas in de avond of de volgende ochtend door te vliegen naar je eindbestemming, dan kun je in een korte tijd toch een indruk krijgen van de stad Dubai. Bij een wachttijd van minimaal 8 uur is het de moeite waard om de luchthaven van Dubai te verlaten en met het openbaar vervoer of taxi naar de stad te reizen. Ga shoppen in Dubai Mall, bewonder het hoogste gebouw ter wereld de Burj Khalifa en neem een kijkje in het enige 7 sterren hotel ter wereld.

Top bestemmingen

Alle bestemmingen waar Emirates op vliegt kun je via FairShare Travel reserveren. Bekijk via de bookingswidget wat de tarieven zijn voor jouw gewenste vlucht. Klik op een van onderstaande bestemmingen voor meer informatie of het boeken van een vlucht. Heb je vragen over het reserveren van vliegticket? Neem dan contact op met ons callcenter. Een van onze professionals helpen je graag verder.