Voordelig vliegen met Eva Air naar o.a. Bangkok, Phuket of Hongkong

Ben je op zoek naar voordelige Eva Air vliegtickets voor een reis naar Thailand of China? Via FairShare Travel boek je tegen scherpe vliegtarieven een vliegticket naar Aziatische wereldsteden. Vanaf 1989 vlieg je met deze luchtvaartmaatschappij naar bestemmingen over de hele wereld waaronder Bangkok, Phuket en Hongkong. Vanwege de geweldige Premium Class is vliegen met Eva Air een ervaring op zich. In 2008 zijn ze door Skytrax verkozen tot de airline met de beste Premium Class. Eva Air vliegt voornamelijk met vliegtuigen van Airbus en Boeing. De A330 en de Boeing 777 zijn veel voorkomende toestellen in de vloot. De 5 sterren service aan boord en het membership bij Star Alliance maken Eva Air een volwaardige luchtvaartmaatschappij om mee te vliegen.

Inchecken bij Eva Air

Heb je een vliegticket gereserveerd via FairShare Travel? Dan kun je op de website van de luchtvaartmaatschappij of bij de balie op de luchthaven inchecken. Zorg dat je bij het inchecken altijd je paspoort en ticketnummer bij de hand hebt. Vul je persoonlijke gegevens zo zorgvuldig mogelijk in om problemen bij de balie te voorkomen. Stoelen kun je 24 uur voor vertrek reserveren. Daarbij is het niet mogelijk om stoelen te reserveren bij de nooduitgangen van het vliegtuig. Wil je vliegen met Eva Air in een van deze stoelen? Zorg er dan voor dat je op tijd incheckt op de luchthaven van vertrek.

Bagage

De voordelige Eva Air vliegtarieven via FairShare Travel zijn inclusief ruimbagage. Afhankelijk van de klasse die je boekt, kun je tussen de 23 en 40 kilo ruimbagage meenemen. Vlieg je Economy Class dan kun je standaard 23 kilo ruimbagage en een 1 stuk handbagage meenemen. Wij adviseren altijd om voor meer informatie over bagage de website van Eva Air te raadplegen. Voor vluchten die vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol Airport adviseren wij om minimaal 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven.

Top bestemmingen

Alle bestemmingen waar Eva Air op vliegt kun je via FairShare Travel reserveren. Bekijk via de bookingswidget wat de tarieven zijn voor jouw gewenste vlucht. Klik op een van onderstaande bestemmingen voor meer informatie of het boeken van een vlucht. Heb je vragen over het reserveren van een vliegticket? Neem dan contact op met ons callcenter. Een van onze professionals helpen je graag verder.