Voordelig vliegen met KLM naar o.a. de Caribbean, Zuid-Afrika of Thailand

Ben je op zoek naar voordelige KLM vliegtickets voor een vakantie of zakenreis? Via FairShare Travel boek je tegen scherpe vliegtarieven een vliegticket naar o.a. Curaçao, Aruba, Kaapstad, Havanna of Bangkok. KLM is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen met dagelijks honderden vluchten vanuit Amsterdam Schiphol Airport. Of je nu een vliegticket nodig hebt voor een citytrip, rondreis of naar een tropische zonbestemming, vliegen met KLM is altijd een fantastische ervaring. Door de uitstekende service aan boord en het vriendelijke personeel kiezen miljoenen passagiers voor deze luchtvaartmaatschappij. KLM is partner van het SkyTeam netwerk die er gezamenlijk voor zorgen dat je probleemloos vliegt tegen een optimale service.

Inchecken bij KLM

Heb je een vliegticket gereserveerd via FairShare Travel? Dan kun je op de website van de luchtvaartmaatschappij gemakkelijk online inchecken. Zo bespaar je tijd en vermijdt je de wachtrijen bij de incheckbalies op de luchthaven van vertrek. Bij het online inchecken heb je altijd een ticketnummer en het vluchtnummer nodig. Hou ook altijd je paspoort bij de hand om je persoonlijke gegevens zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Kies de gewenste stoelen bij het online inchecken. Heb je een specifieke voorkeur voor een stoel of wil je er zeker van zijn dat je tijdens de KLM vlucht naast je reisgenoten zit, neem dan contact op met ons callcenter. Vaak kunnen tegen een vergoeding stoelen vooraf via de website geboekt worden.

Bagage

Meestal zijn de scherpe KLM vliegtarieven via FairShare Travel inclusief ruimbagage. Vlieg je intercontinentaal dan kun je gratis 23 kilo ruimbagage en 12 kilo handbagage meenemen. Controleer vooraf altijd de voorwaarden m.b.t. bagage op de website van de airline. Op Europese vluchten moet je bij de goedkoopste vliegtickets altijd betalen voor ruimbagage. Via FairShare Travel kun je tijdens het reserveren van een vliegticket je ruimbagage al toevoegen. Tegen een meerprijs kun je zorgeloos genieten van je vakantie of zakenreis. Als je al online bent ingecheckt, hoef je op de luchthaven alleen nog maar je bagage af te geven bij een van de bagageafgiftepunten. Let er wel op dat je altijd ruim van tevoren aanwezig moet zijn. Voor vluchten binnen Europa is dit minimaal 2 uur. Vlieg je buiten Europa hou dan rekening met minimaal 3 uur voor vertrek.

Top bestemmingen

Alle bestemmingen waar KLM op vliegt kun je via FairShare Travel reserveren. Bekijk via de bookingswidget wat de tarieven zijn voor jouw gewenste vlucht. Klik op een van onderstaande bestemmingen voor meer informatie of het boeken van een vlucht voor die bestemming. Heb je vragen over het boeken van een vliegticket? Neem dan contact op met ons callcenter. Een van onze professionals helpen je graag verder.