Voordelig vliegen met Lufthansa naar o.a. Amerika, Azië of Afrika

Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets van Lufthansa voor een rondreis of zakenreis? Via FairShare Travel boek je tegen scherpe vliegtarieven een vliegticket naar o.a. Miami, New York, Johannesburg, Toronto of Tokyo. Lufthansa is de grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland met dagelijks honderden vluchten vanuit o.a. Frankfurt, Keulen en München. Of je nu een vliegticket nodig hebt voor een rondreis door Zuid-Afrika of gaat backpacken in Thailand, vliegen met Lufthansa is altijd een goede ervaring. Steeds meer passagiers kiezen voor Lufthansa vanwege de uitstekende tarieven voor verre bestemmingen. Deze luchtvaartmaatschappij is een van de oprichters van Star Alliance en zorgt er samen met andere top airlines voor dat de veiligheid en service hoog in het vaandel staan.

Inchecken bij Lufthansa

Heb je een vliegticket gereserveerd via FairShare Travel? Check dan in op de website en bespaar zo tijd op de luchthaven van vertrek. Online inchecken bij Lufthansa kan vanaf 23 uur voor vertrek. Vul je boekingsnummer en je naam in en je kunt direct stoelen reserveren. Vul je gegevens zo zorgvuldig mogelijk in om problemen te voorkomen bij de balie op Amsterdam Schiphol Airport. Per mail ontvang je een boardingpass die je kunt printen en meenemen naar de luchthaven. Ook als je online bent ingecheckt adviseren wij om minimaal 3 uur van tevoren op Schiphol aanwezig te zijn. Vooral tijdens de schoolvakanties kan het bij de security en paspoortcontrole erg druk zijn.

Bagage

De goedkope Lufthansa vliegtarieven via FairShare Travel zijn in de meeste gevallen inclusief ruimbagage. Het aantal koffers dat je mee mag nemen aan boord is afhankelijk van de klasse waarin je een vliegticket boekt en de bestemming:

Intercontinentale vluchten

  • Economy Class: 1 koffer van maximaal 23 kilo
  • Premium Economy Class: 2 koffers van maximaal 23 kilo per koffer
  • Business Class: 2 koffers van maximaal 32 kilo per koffer
  • First Class: 3 koffers van maximaal 32 kilo per koffer

Europese vluchten

  • Economy Light: 1 stuk handbagage van maximaal 8 kilo
  • Economy Classic: 1 koffer van maximaal 23 kilo
  • Economy Flex: 1 koffer van maximaal 23 kilo
  • Business Class: 2 koffers van maximaal 32 kilo per koffer

Tijdens het reserveren van een Lufthansa vlucht voor Europa kun je via onze website al een gewenste klasse selecteren. Zo kun je zorgeloos genieten van je vlucht en hoef je niet te stressen over extra’s die je nog moet regelen via de airline zelf.

Top bestemmingen

Alle bestemmingen waar Lufthansa op vliegt kun je via FairShare Travel reserveren. Bekijk via de bookingswidget wat de tarieven zijn voor jouw gewenste vlucht. Klik op een van onderstaande bestemmingen voor meer informatie of het boeken van een vlucht. Heb je vragen over het reserveren van vliegticket? Neem dan contact op met ons callcenter. Een van onze professionals helpen je graag verder.