Voordelig vliegen met Qatar naar o.a. Doha, Colombo, Bali of Bangkok

Ben je op zoek naar de goedkoopste vliegtickets van Qatar Airways voor een rondreis of vakantie? Via FairShare Travel boek je tegen voordelige vliegtarieven een vlucht naar o.a. Bangkok, Jakarta, Colombo, Doha of Bali. Qatar Airways is de nationale luchtvaartmaatschappijen van de oliestaat Qatar en is vanwege de vele bestemmingen wereldwijd een ideale luchtvaartmaatschappij om mee te vliegen. Of je nu een vliegticket nodig hebt voor een rondreis door Sri Lanka of een strandvakantie op Bali, vliegen met Qatar Airways is altijd een onvergetelijke ervaring. Bij de meeste vluchten heb je een stop in de hoofdstad Doha. Heb je een lange overstap op de luchthaven van Doha dan kun je er voor kiezen om de stad te ontdekken. In een korte tijd krijg je een goede indruk van deze moderne stad.

Inchecken bij Qatar Airways

Heb je een vliegticket gereserveerd via FairShare Travel? Dan kun je gemakkelijk en snel online inchecken op de website van de luchtvaartmaatschappij. Zo bespaar je tijd en voorkom je een lange wachttijd bij de incheckbalies op Amsterdam Schiphol Airport. Inchecken kan eenvoudig met je confirmatienummer en paspoort. Vul je gegevens zo goed mogelijk in om problemen op de luchthaven te voorkomen. Online inchecken kan vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek. Bij het online inchecken kun je direct stoelen selecteren. Bij het online inchecken bij Qatar Airways ontvang je een kortingsvoucher waarmee je 10% korting ontvangt op producten bij Qatar Duty Free Outlets.

Bagage

De voordelige Qatar Airways vliegtarieven doe je boekt bij FairShare Travel zijn inclusief ruimbagage. Afhankelijk van het soort tarief en de bestemming kun je bagage inchecken. Wil je weten hoeveel kilo jij mag meenemen op je vlucht? Raadpleeg de website van de airline voor meer informatie. Standaard kun je ook één stuk handbagage meenemen van maximaal 7 kilo. Als je al online bent ingecheckt, hoef je op Schiphol alleen je bagage af te geven bij een van de bagageafgiftepunten. Zorg er wel voor dat je ruim van tevoren aanwezig bent op de luchthaven. Voor Qatar Airways vluchten adviseren wij minimaal 3 uur voor vertrek.

Top bestemmingen

Alle bestemmingen waar Qatar Airways op vliegt kun je via FairShare Travel reserveren. Bekijk via de bookingswidget wat de tarieven zijn voor jouw gewenste vlucht. Klik op een van onderstaande bestemmingen voor meer informatie of het boeken van een vlucht. Heb je vragen over het reserveren van vliegticket? Neem dan contact op met ons callcenter. Een van onze professionals helpen je graag verder.