Voordelig vliegen met United Airlines naar o.a. Hawaï, Chicago of Houston

Ben je op zoek naar voordelige United Airlines vliegtickets voor een rondreis naar Amerika of een strandvakantie in Mexico? Via FairShare Travel boek je tegen de voordeligste vliegtarieven een vliegticket naar de grote steden in de Verenigde Staten. United is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Amerika met als grootste hub Chicago O’Hare International Airport. In 2010 is United gefuseerd met Continental Airlines waarbij de naam van United en het logo van Continental is gebruikt. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vertrekken er dagelijks vluchten naar o.a. Chicago, Washington, Houston en New York. Vanaf daar kun je met deze airline doorvliegen naar bijna alle luchthavens in de Verenigde Staten. De vloot van United bestaat uit toestellen van de merken Airbus en Boeing. De Airbus A320-200 wordt het meest ingezet.

Inchecken bij United Airlines

Heb je een vliegticket gereserveerd via FairShare Travel? Dan kun je op de website van de luchtvaartmaatschappij of bij de balie op de luchthaven inchecken. Zorg dat je bij het inchecken altijd je paspoort en ticketnummer bij de hand hebt. Vul je persoonlijke gegevens zo zorgvuldig mogelijk in om problemen bij de balie te voorkomen. Stoelen kun je 24 uur voor vertrek reserveren. Wil je net even iets meer beenruimte tijdens je vlucht met United Airlines? Kies dan voor het tarief Economy Plus. Voor reizen naar Amerika is het verplicht om minimaal 72 uur voor vertrek een ESTA-reistoestemming aan te vragen. Ook als u via een Amerikaanse luchthaven reist naar een andere bestemming buiten Amerika dan is een ESTA verplicht. Een ESTA-reistoestemming kun je aanvragen op deze website.

Bagage

De voordelige United Airlines vliegtarieven via FairShare Travel zijn inclusief ruimbagage. Bij alle vluchten vanuit Nederland of België kun je per persoon maximaal 1 stuk ruimbagage van 23 kilo inchecken. Ook kun je 1 stuk handbagage en een rugzak/handtas meenemen aan boord van je vlucht. Wij adviseren altijd om voor meer informatie over bagage de website van United te raadplegen. Voor vluchten die vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol Airport dien je minimaal 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. De balies van deze luchtvaartmaatschappij vind je op Schiphol in vertrekhal 3.

Top bestemmingen

Alle bestemmingen waar United Airlines op vliegt kun je via FairShare Travel reserveren. Bekijk via de bookingswidget wat de tarieven zijn voor jouw gewenste vlucht. Klik op een van onderstaande bestemmingen voor meer informatie of het boeken van een vlucht. Heb je vragen over het reserveren van een vliegticket? Neem dan contact op met ons callcenter. Een van onze professionals helpen je graag verder.