Autohuur Bangkok

Onafhankelijk reizen in Bangkok kan gemakkelijk met een huurauto. Je bent niet meer afhankelijk van de metro- en bustijden en kunt gaan waar je zelf wilt. In het menu vul je je vertrekdata in en wij laten je de beste opties zien. Op deze pagina kun je je huurauto boeken en informatie vinden over de ophaallocaties, soorten huurauto’s en extra opties. Als je een auto boekt zit het volgende standaard inbegrepen in de huursom:

 • Oneindig kilometers
 • WA-dekking ter waarde van € 7,5 miljoen
 • Een CDW Schadeverzekering
 • Een TP Diefstalverzekering
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking voor schade aan glas, banden, bodem en dak
 • Een Nederlandstalig noodnummer die 24/7 beschikbaar is

Ophaallocaties Bangkok

Er zijn verschillende locaties waar je de huurauto kan ophalen in Bangkok. Uiteraard kan je in het centrum van Bangkok de auto ophalen, maar ook al vanaf de verschillende airports. Vanaf de airports rijden er shuttle services naar de nabijgelegen autoparken. Op de volgende locaties kun je de huurauto ophalen:

 • Suvarnabhumi International Airport
 • Don Muang Airport
 • Bangkok
  • 19/ 23 Royal City Avenue, Building A
  • 727 Srinakarin Rd
 • Op adres naar keuze

Soorten huurauto’s

Er zijn verschillende soorten auto’s te huren in Bangkok. Wij onderscheiden de volgende categorieën: Economy, Compact en Intermediate. Daarnaast zijn er ook weer 2 types, namelijk Standaard en SUV. Elke categorie heeft een bepaalde prijsklasse en kenmerken. Zie jij jezelf al in rijden in Bangkok? Boek meteen je auto in Bangkok en vul je gewenste locatie en data in.

Economy

Als je kiest voor de categorie Economy dan krijg je een Nissan March, een Honda City of een soortgelijke auto. Dit zijn tweedeurs auto waar je comfortabel met zijn tweeën mee kan reizen. De auto heeft een automatische versnellingsbak en airconditioning. De Economy auto is al beschikbaar voor slechts € 35 per dag. Mocht je meer ruimte nodig hebben dan kun je kiezen voor de Honda Civic of een soortgelijke auto. Deze auto is een 4-deurs en er is ruimte voor 4 personen om comfortabel te reizen. De auto heeft een automatische versnellingsbak en airconditioning. Al vanaf € 76 per dag huur je deze auto.

Compact

Als je de keuze Compact maakt zal je rijden in een Nissan Almera of een soortgelijke auto. Dit is een tweedeurs auto’s waar je met 2 personen ontspannen in kan reizen. De auto is automatisch en heeft airconditioning.

Ben je een fan van grotere auto’s? Kies dan voor de Toyota Vigo Pick up of een soortgelijke auto. Dit zijn grote wagens waar je met het hele gezin en koffers mee kan reizen. Deze auto heeft 4 wheel drive, airconditioning en een automaat.

Intermediate

In de categorie Intermediate is er veel keuze. Je kiest uit een van de bovenstaande auto’s of soortgelijke auto’s. De Toyota Vios, Nissan Sylphy, Toyota Altis 1.6 en Toyota Camry zijn allen 4-deurs sedans met automaat en airconditioning .

Fan van SUV’s? Kies dan een Toyota Fortuner SUV of een soortgelijke auto. Deze auto heeft voldoende ruimte voor alle koffers voor een heel gezin. Je hoeft je geen zorgen te maken over het schakelen, want deze auto heeft een automatische versnellingsbak en airconditioning om je koel te houden in het warme Bangkok.

Extra opties

In Bangkok zit een extra bestuurder standaard in de prijs. Deze persoon moet ook de contracten ondertekenen. Je kan dus gemakkelijk wisselen van bestuurder, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verzekeringen. Nog meer opties.