Autohuur Girona

Onafhankelijk reizen in Girona kan gemakkelijk met een huurauto. Je bent niet meer afhankelijk van de metro- en bustijden en kunt gaan waar je zelf wilt. Op deze pagina kun je je huurauto boeken via het menu aan de linkerzijde van deze pagina en informatie vinden over de ophaallocaties, soorten huurauto’s en extra opties. Als je een auto boekt zit het volgende standaard inbegrepen in de huursom:

  • Oneindig kilometers
  • WA-dekking ter waarde van € 7,5 miljoen
  • Een CDW Schadeverzekering
  • Een TP Diefstalverzekering
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking voor schade aan glas, banden, bodem en dak
  • Een Nederlandstalig noodnummer die 24/7 beschikbaar is

Ophaallocaties Girona

Er zijn verschillende locaties waar je de huurauto kan ophalen in Girona. Uiteraard kan je in het centrum van Girona de auto ophalen, maar ook al vanaf Airport Girona. Vanaf het vliegveld rijdt er een shuttle service naar het nabijgelegen autopark. Op de volgende locaties kun je de huurauto ophalen:

  • Luchthaven Girona-Costa Brava
  • Plaça Espanya Girona

Soorten huurauto’s Girona

Er zijn verschillende soorten auto’s te huren in Girona. Wij onderscheiden de volgende 4 categorieën: Small, Economy, Compact en Standard. Daarnaast zijn er ook weer 3 types, namelijk Minivan, Standaard en Stationwagen. Elke categorie heeft een bepaalde prijsklasse en kenmerken. Zie jij jezelf al in de omgeving van Girona, langs de Costa Brava of zelfs wel naar Barcelona rijden? Voor meer informatie klik hier en vul je gewenste locatie en data in. Hieronder volgt een overzicht van alle categorieën en de automerken die je daarbij horen.

Small

Met deze Small auto’s rijd je gemakkelijk door de smalle straatjes van Girona. In deze categorie kun je kiezen tussen Fiat 500L, Ford Ka, Hyundai i10 of een soortgelijke auto. In deze auto’s is plaats voor 2 of 4 man om comfortabel te reizen. Dit zijn kleine 2- of 4-deurs auto’s met airconditioning en met een 5-versnellingsbak. 4.4.2.2

Economy

In de Economy auto’s rijd je in een Citroen C2, VW Polo, Ford Fiesta, Ford Fusion of een soortelijke auto. Deze auto’s bieden je meer ruimte dan de Small auto’s voor bijvoorbeeld wat grotere bagage. In deze categorie kun je kiezen uit zowel twee- als vierdeurs auto’s. De Economy wagens zijn al beschikbaar vanaf € 77 per dag.

Compact

In de categorie Compact hebben we het meest brede en diverse aanbod aan auto’s Zo heb je al een minivan zoals de Ford C-Max of de VW Touran, een station zoals de Ford Focus STW, een Ford Focus Sedan of soortgelijke auto’s. Voor elke reiziger is er wel een geschikte auto! Al deze auto’s hebben airconditioning en de Ford Focus is een Diesel auto.

Standard

In deze categorie bieden we nog een Minivan aan: de Peugeot 5008 Minivan. In deze wagen reis je met 7 mensen comfortabel. Je kan dus met je hele gezin Girona ontdekken en vanuit de stad uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het strand of de bergen.

Extra opties

In Girona zit een eventuele extra bestuurder standaard in de prijs. Deze persoon moet ook de contracten ondertekenen. Je kan dus gemakkelijk wisselen van bestuurder, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verzekeringen. Nog meer opties kun je hier vinden.