Autohuur New York

Onafhankelijk reizen in New York City kan gemakkelijk met een huurauto. Je bent niet meer afhankelijk van de metro- en bustijden en kunt gaan waar je zelf wilt. Op deze pagina kun je via het menu je huurauto boeken en informatie vinden over de ophaallocaties, soorten huurauto’s en extra opties. Als je een auto boekt zit het volgende standaard inbegrepen in de huursom:

 • Ongelimiteerdkilometers
 • WA-dekking ter waarde van € 7,5 miljoen
 • Een CDW Schadeverzekering
 • Een TP Diefstalverzekering
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking voor schade aan glas, banden, bodem en dak
 • Een Nederlandstalig noodnummer die 24/7 beschikbaar is

Ophaallocaties New York City

Er zijn verschillende locaties waar je de huurauto kan ophalen in New York City. Uiteraard kan je in het centrum van New York de auto ophalen, maar ook vanaf de verschillende airports. Vanaf de airports rijden er shuttle services naar de nabijgelegen autoparken. Op de volgende locaties kun je de huurauto ophalen:

 • Newark luchthaven
 • New York Internationale Luchthaven JFK
 • New York LaGuardia luchthaven
 • New York City
  • 332 W 44th Street, Manhatten
  • 332 West 44th Street, Manhattan
  • 339 W 58th Street, Manhattan – B
  • 743 Broadway, Manhattan – A
  • 743 Broadway, Manhattan – B

Soorten huurauto’s

Er zijn verschillende soorten auto’s te huren in New York City. Wij onderscheiden de volgende categorieën: Economy, Compact, Intermediate, Standard, Fullsize en Luxury. Daarnaast zijn er ook weer 3 types, namelijk Minivan, Standaard en SUV. Elke categorie heeft een bepaalde prijsklasse en kenmerken. Zie jij jezelf al in een echte Amerikaanse auto rijden zoals een Ford, Chevrolet, Chrysler, Dodge of Cadillac? Voor meer informatie bekijk je onze autohuur pagina.

Economy

Als je kiest voor de categorie Economy dan krijg je een Chevrolet Spark of een soortgelijke auto. Dit is een tweedeurs auto waar je comfortabel met zijn tweeën mee kan reizen. De auto heeft een automatische versnellingsbak en airconditioning. De Economy auto is al beschikbaar voor slechts € 63,70 per dag.

Compact

Als je de keuze Compact maakt zal je rijden in een Toyota Corolla, Nissan Versa of een soortgelijke auto. Dit zijn vierdeurs auto’s waar je gemakkelijk met 4 personen ontspannen kan reizen. De auto is automatisch en heeft airconditioning.

Intermediate

Fan van SUV’s? Kies dan een Intermediate auto en reis in deze mooie Ford Escape SUV of een soortgelijke auto. Deze auto heeft voldoende ruimte voor alle koffers voor een heel gezin. Je hoeft je geen zorgen te maken over het schakelen, want deze auto heeft een automatische versnellingsbak en airco.

Standard

Wil je net iets luxer reizen? Kies dan een van de volgende Standard auto’s. Zo rij je in een mooie Chrysler 200, Jeep Grand Cherokee SUV of soortgelijke auto’s. In de Chrysler reis je met 4 man en in de Jeep kan je zelfs met 5 man comfortabel reizen. Beide wagens hebben een automaat en airco.

Fullsize

Deze grote Chevrolet Tahoe SUV of een soortgelijke auto valt onder de categorie Fullsize. In deze auto kun je gemakkelijk met 4 man reizen en al je koffers kwijt. Ook deze auto is automatisch en heeft airconditioning. Liever een sedan? Kies dan voor de Dodge Charger of een soortgelijke auto. Op vakantie met een grote familie? Kies dan voor Dodge Caravan Minivan. In deze auto kunnen wel 7 personen. Deze auto is ook een automaat en heeft airconditioning.

Luxury

Wil je een luxe auto rijden? Kies dan de Cadillac CTS of een soortgelijke auto. Deze chique auto heeft airconditioning en is een automaat. Je rijdt de Cadillac CTS of een soortgelijke auto al vanaf € 109,76 per dag.

Extra opties

Als je een extra bestuurder wil toevoegen kan dit gemakkelijk. Klik in het auto-overzicht in het linker menu op Extra bestuurder. Deze persoon moet ook de contracten ondertekenen. Om een auto te huren moet je minstens 25 jaar zijn. Ben je jonger dan 25? Dan kun je het under-age pakket aanschaffen. Hierdoor wordt de minimum leeftijd verlaagd naar 21. Kies ook voor het GPS-pakket, waarbij je een GPS ontvangt zodat je gemakkelijk kan reizen naar je favoriete bestemmingen. Bekijk ook de andere servicepakketten.