Hotels in Bangkok

In Bangkok zijn er honderden hotels te vinden. Of je nou een budget hotel zoekt of een 5-sterren hotel in Bangkok, voor elke prijsklasse is er wel iets te vinden. In Bangkok zijn de prijzen voor een 5-sterrenhotel ook goed betaalbaar. Je verblijft al 1 nacht in een 5-sterrenhotel voor minder dan € 100,-. In het menu vul je gemakkelijk je reisdata en vertreklocatie in. Wij laten je dan de beste opties zien! Op deze pagina geven wij meer informatie over de verschillende wijken waar je een hotel in Bangkok kan boeken.

In welke wijk boek ik een hotel in Bangkok?

De meest handige plek om een hotel te zoeken is in de buurt van de SkyTrain- of metrostations. Vanaf daar kun je gemakkelijk reizen naar de meeste bezienswaardigheden in de Bangkok. In de metro en de SkyTrain reis je ook comfortabel, omdat beide vervoersmiddelen airconditioning hebben. Hieronder volgt een overzicht van de vijf districten met informatie over wat deze districten te bieden hebben.

Banglamphu

Rond Khao San Road, in de wijk Banglamphu, zijn er veel budget hotels te vinden. Dit is een populaire plaats voor backpackers. De goedkope hotels en vele restaurants en barretjes zorgen ervoor dat deze doelgroep in grote getallen aanwezig is. Een hotel boeken in Banglamphu is een goede optie als je graag het Grand Palace, de Wat Po en de Chao Phraya River wilt bezoeken. Deze zijn vanuit dit district gemakkelijk te bereiken.

Chinatown

Chinatown in Bangkok is gelegen in de wijk Sampang. Vanuit Chinatown kun je ook gemakkelijk reizen naar Ratanakosin, het centrale treinstation Hua Lamphong en de Chao Phraya river. Naast deze bezienswaardigheden zijn er ook veel eethuisjes, winkels, marktjes, restaurants en Thais-Chinese handelaren.

Siam Square

Voor de inwoners is Siam Square het zakelijke centrum van Bangkok. Er zijn vele multinationals gevestigd. Daarnaast zijn er grote warenhuizen en luxe 5-sterren hotels te vinden. Vanaf hier reis je gemakkelijk door Bangkok via het Siam Square SkyTrain station. Reizigers die houden van luxe en shoppen moeten zeker in deze wijk een hotel zoeken. Je bezoekt vanuit Siam Square ook gemakkelijk het Lumpini Park en het Jim Thompson’s House.

Silom

Silom ligt tegen het Siam Square aan is ook een prima wijk om te verblijven. Je kan gemakkelijk de SkyTrain pakken naar andere plekken in de stad. Het Saphan Taksin station ligt in deze wijk en je pakt gemakkelijk de SkyTrain naar de pier en de veerboot, waarna je een boottour in een Klong doet op de Chao Phraya rivier.

Sukhumvit

In de wijk Sukhumvit vind je in elke prijsklasse wel een hotel. De wijk is goed bereikbaar vanuit beide airports en er zijn meerdere SkyTrain stations. Hierdoor reis je vanuit Sukhumvit gemakkelijk door Bangkok. In deze wijk zijn de meeste uitgaansmogelijkheden van Bangkok, maar er zijn ook vele winkels, markten en restaurants.

Faciliteiten Hotels in Bangkok

In Bangkok vind je vele hotels met een zwembad op het dak. Dit zijn vaak infinity-pools en vanaf hier heb je een geweldig uitzicht over de stad. Naast de zwembaden zijn luxe lounges en ligbedden. Uiteraard is er ook een bar aanwezig die je voorziet van een ijskoud drankje. De hotels hebben ook uitstekende restaurants met verschillende Aziatische keukens. Zo bieden ze uiteraard Thais eten aan, maar ook bijvoorbeeld Japans. In Bangkok kan het erg warm zijn, vandaar dat alle hotels uitgerust zijn met goede airconditioning systemen. Vanuit je hotelkamer kan je ook genieten van het uitzicht of ontspannen tv kijken op de flatscreens.