Vliegticket Amerika

Amerika is een veelzijdige vakantiebestemming. Het is de ideale bestemming voor iedereen; voor jong en voor oud, voor groot en voor klein, voor natuurliefhebbers en voor liefhebbers van steden, voor sportievelingen en voor rustzoekers. Amerika is zeer geschikt om zelf rond te reizen. Het rondreizen in Amerika met een huurauto of camper geeft een heerlijk gevoel van vrijheid.

Vliegticket naar Amerika reserveren

Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die naar Amerika vliegen. Op sommige bestemmingen in Amerika kun je rechtstreeks vliegen. In andere gevallen moet je overstappen. Bekende bestemmingen in Amerika om je reis te beginnen zijn Los Angeles, San FranciscoLas Vegas, Denver, Miami en Orlando. Om van de luchthaven naar je eindbestemming te komen, kun je een taxi nemen of een auto huren.

Tips Amerika

Als je naar Amerika wilt reizen, heb je een ESTA nodig. Het is een tijdelijke vergunning die je toegang tot Amerika geeft. Je kunt een ESTA eenvoudig aanvragen op internet. Let op dat je uiterlijk 72 uur voor je vertrekt de ESTA verklaring binnen hebt. Boek vooraf je hotel(s), dan ben je zeker van een goede overnachtingsplaats.

Vliegticket Los Angeles

Er is veel te ontdekken in Los Angeles. Beroemdheden spotten in Hollywood en Beverly Hills, genieten op de heerlijke stranden van Santa Monica, Venice en Malibu, een bezoek brengen aan de attractie parken, het kan allemaal in Los Angeles. Los Angeles is tevens een goed vertrekpunt voor ‘een rondje West’. Haal in Los Angeles je auto of camper op en ga op pad.

Vliegticket San Francisco

San Francisco is een wereldstad, gelegen aan de westkust van Amerika. De stad heeft veel te bieden; naast de bekende bezienswaardigheden heeft de stad leuke winkels, goede restaurants en gezellige wijken om te ontdekken. Vanuit San Francisco kan je er ook voor kiezen om de Highway 1 te nemen richting Los Angeles. De kronkelige weg langs de kust leid je langs prachtige rotsformaties, over bijzondere bruggen, door mooie dorpjes en langs mooie stranden.

Vliegticket Las Vegas

What Happens in Vegas, stays in Vegas. In Las Vegas kom je oren en ogen te kort. Een verblijf in een van de vele thema hotels is een absolute aanrader. De thema hotels zijn een bezienswaardigheid op zich. Binnen een dag reis je van Parijs naar Venetië, van Venetië naar Egypte, van Egypte naar de middeleeuwen, van de middeleeuwen naar de Romeinse tijd en van de Romeinse tijd naar Monte Carlo. In Las Vegas kan het.

Denver, The Mile High Ciy, ligt aan de voet van de Rocky Mountains. Het is een moderne stad met veel hoge, moderne gebouwen. De historische gebouwen zijn herontdekt. Het historische Lower Downtown is mooi gerestaureerd. Op sportief gebied is er veel te doen. Je vindt er veel wandel- en fietspaden, golfbanen en er is natuurlijk de Colorado Rivier om op te raften.

Welkom in Florida, de zonnigste staat van Amerika. Wil je zon, zee en strand, dan ga je naar Miami. Miami heeft verschillende wijken, waar elk een andere sfeer hangt. Miami Beach staat bekend om de gebouwen in Art Deco stijl. Het is ‘the place to be’ voor als je van uitgaan houdt. Het strand van South Beach is één van de populairste stranden van Miami. Zoek je minder hectiek, dan is Key Biscane een aanrader. 

Je hoeft je geen moment te vervelen in Orlando. Of je nu houdt van attractie parken, winkelen, uitgaan of golfen, de stad heeft veel te bieden. De bekendste wijken in Orlando zijn Lake Buena Vista, Kissimmee, International Drive en Downtown Orlando.