Vliegticket Aruba

Aruba betekent prachtige tropische stranden in een heerlijk klimaat met een stukje Nederlandse historie. ‘s Nachts wordt het er ook zelden kouder dan zo’n 21 graden. In de hoofdstad Oranjestad vind je een aantal casino’s, winkels en restaurants en uiteraard een aantal uitgaansgelegenheden. Spreekt voor zich dat het aan de lange zandstranden aangenaam vertoeven is!

Vliegticket Aruba reserveren

Als je een vliegticket Aruba wilt boeken is het aan te raden om direct ook een hotel te reserveren. Dat kan voordeliger zijn dan het vliegticket en hotel apart boeken. Vanaf Schiphol kun je rechtsreeks vliegen naar Aruba, soms zal er een tussenstop gemaakt worden op één van de andere eilanden. Het vliegveld van Aruba is vernoemd naar Koningin Beatrix. Als je non-stop naar Aruba vliegt, duurt de vlucht ongeveer zo’n 9 uur. Vanaf de luchthaven kun je verder reizen per taxi, afhankelijk van het hotel kost een rit ongeveer $ 25 (circa € 11,-). Je kunt uiteraard ook per bus naar je hotel reizen.

Aruba Tips

Aruba is niet al te groot en kan dus uitstekend verkend worden per huurauto. Het is wel aan te raden om een jeep te huren, daarmee kun je ook de onverharde wegen op. Je kunt dan ook naar de zuidkant van het eiland rijden naar Baby Beach. Bij Baby beach kun je uitstekend snorkelen, het is tevens een strand waar de Arubanen zelf ook graag relaxen.

Fietsen op Aruba

Misschien een nog leukere manier is om Aruba te verkennen per fiets. De fietsen die je kan huren zijn voornamelijk mountain bikes. Voordeel is dat je met de fiets overal kan komen en zo het eiland echt goed kan verkennen. Een leuke fietstocht is naar de California Light House aan de noordkant van het eiland waar je prachtig uitzicht hebt over diverse delen van het eiland!

Skydiving Aruba

Als je in het vliegtuig naar Aruba aan het raam zit, dan zie je bij de landing al de witte stranden en het azuurblauwe water. Wil je meer zien? Ga dan de ultieme uitdaging en maak een skydive boven Aruba! Jouw jump kun je op foto en zelfs video vast laten leggen. Het blijft een uitdaging om daadwerkelijk uit het vliegtuig te springen, maar je bent een unieke ervaring rijker! Meer weten? Check de site.