Vliegtickets Bali

Het eiland Bali is één van de favoriete vakantiebestemmingen in Azië. In tegenstelling tot Java en de overige eilanden van Indonesië is de voornaamste religie op Bali het Hindoeïsme. Dat zie je vrijwel dagelijks terugkomen in leven van de Balinezen. Overal op straat ziet je kleine offers als ook bij de tempels. Tijdens de processies zie je kleurrijke kleding die tezamen met de diversiteit aan offers een vrolijk beeld geven van het dagelijkse leven op Bali.

Vliegticket Bali reserveren

Boek je een vliegticket Bali, dan zul je altijd minstens één tussenstop maken. Veelal zal dit zijn op Singapore of Jakarta, afhankelijk van en met welke vliegtuigmaatschappij je naar Bali vliegt. Vliegen naar Bali duurt gemiddeld zo’n 14 tot 18 uur, afhankelijk van de duur van de tussenstop(s) die je maakt. Het vliegveld van Bali ligt redelijk dicht bij de belangrijkste plaatsen, dus zodra je aankomt duurt de transfer naar het hotel niet lang meer.

Bali tips

Natuurlijk kent Bali verrassende en prachtige plekken die je gezien moet hebben, we hebben een paar leuke tips voor je!

Rock Bar Bali

Deze bar is zeer bijzonder vanwege de lokatie aan zee. Dat is wellicht niet de juiste omschrijving, want Rock Bar ligt niet aan zee, maar in feite boven de zee. Gelegen op een klif met een panoramisch uitzicht over de Indische oceaan kun je hier echt genieten van een bijzonder moment. Vaak zijn er DJ’s die zorgen voor een passende sfeer. Spreekt voor zich dat de zonsondergang hét moment is om daar je cocktail te drinken.