Vliegticket Curaçao

Bon bini! Curacao is waarschijnlijk het meest spraakmakende eiland van het Nederlandse overzeese gebiedsdelen. Volop Nederlandse historie en voorzien van prachtige tropische stranden, idyllische baaien en bijzondere duiklocaties. Het eiland is ook populair onder Nederlandse muzikanten die er regelmatige een optreden verzorgen.

Vliegticket Curacao

Als je een vliegticket Curacao zoekt kun je behalve  met vertrek vanaf Schiphol ook kiezen voor een rechtstreekse vlucht vanaf Düsseldorf. Zo heb je meer opties voor het vinden van een voordelig vliegticket Curacao. De vlucht naar Curacao duurt ongeveer 9 uur, terug naar Nederland duurt de vlucht iets korter. Je kunt dagelijks vertrekken vanaf Amsterdam, zo kun je zelf bepalen hoe lang je vakantie op Curacao gaat duren! Het vliegveld van Curacao ligt op ongeveer 12 kilometer van Willemstad, de hoofdstad van het eiland. Vanaf het vliegveld kun je verder reizen per bus, per taxi of eventueel per huurauto.

Tips Curacao

De hoofdstad Willemstad is letterlijk het middelpunt van het eiland, daar kun je niet om heen. Ook komen daar de cruiseschepen binnen en bevindt zich daar de Handelskade, gelegen in de wijk Punda, met de opvallend gekleurde gebouwen.

Riffort & Renaissance Mall

De Riffort & Reniassance Mall is een winkelgalerij gelegen in het oude fort ‘Rif Fort’. Je vindt er diverse winkels en horecagelegenheden. Aangezien het deels gelegen is in het oude fort wat het winkelcentrum een bijzondere ambiance geeft.

Klein Curacao

Klein Curaçao is een klein eilandje gelegen en bevindt zich ten zuiden van Curaçao. Het heeft een aantal prachtige stranden voor een relaxed dagje strand. Aan de westkust kun je prima snorkelen, met een beetje geluk zie je daar ook nog zeeschildpadden! In het midden van het eiland vind je een vuurtoren. Aan de oostkant van het eiland kun je een klein beetje op avontuur door een aantal scheepswrakken te bewonderen.