Vliegticket Los Angeles

Er is veel te ontdekken in Los Angeles in het westen van Amerika. Beroemdheden spotten in Hollywood en Beverly Hills, genieten op de heerlijke stranden van Santa Monica, Venice en Malibu, een bezoek brengen aan de attractie parken, het kan allemaal in Los Angeles. Los Angeles is tevens een goed vertrekpunt voor ‘een rondje West’. Haal in Los Angeles je auto of camper op en ga op pad. Boek vooraf je hotel(s), dan ben je zeker van een goede overnachtingsplaats.

Vliegticket Los Angeles reserveren

Voor een vliegticket naar Los Angeles kun je kiezen uit vele mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een rechtstreekse vlucht of voor een vlucht met een overstap. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Los Angeles. Denk bijvoorbeeld aan KLM/Delta Airlines of United Airlines. Vanaf de luchthaven van Los Angeles kan je een taxi nemen naar je hotel of een auto huren. Naar de hotels op en bij de luchthaven van Los Angeles rijden shuttle bussen.

Tips Los Angeles

Een auto is bijna onmisbaar is Los Angeles. De stad is groot en de bezienswaardigheden liggen verspreid over de stad. Het huren van een auto is dan ook aan te raden voor een bezoek aan Los Angeles.

Bezienswaardigheden

Los Angeles kent veel bekende bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan glitter en glamour in Hollywood, Beverly Hills en op Rodeo Drive, kunst in het Getty Center, Franklin D. Murphy Sculpture Garden en Los Angeles County Museum of Art.

Strand

Venice Beach is één van de populairste stranden van Californië. Deze buitenwijk van Los Angeles is kleurrijk en artistiek. De kunstenaars, straatartiesten, skaters, fietsers zorgen voor een creatief geheel. Op de pier en langs de boulevard wordt volop gesport. Santa Monica heeft leuke boetieks en restaurants. Wat ooit een slaapstadje was, is tegenwoordig een bruisend geheel met volop vertier.

Attractieparken in Los Angeles

Ook de fans van achtbanen, sprookjes en filmhelden komen in Los Angeles volop aan hun trekken. Je vindt er attractieparken als Disneyland, Universal Studios en Six Flags.